Wednesday, October 17, 2012

Review Sanding Part 1

Salam... Review untuk hari persandingan saya.. Alhamdulillah, semua berjalan dengan lancar, ade lah satu dua cabaran dan dugaan dan alhamdulillah dapat jugak diatasi last minit.



So yang pertama sekali kite review baju sanding saya yer. Baju sanding ni saya ambil dengan butik Kasih Koo kat Taman Seri Gombak. Banyak pilihan baju size XXL dan tempahan baju untuk size XXL pon agak berpatutan harganya.. So tema hari sanding ialah dark purple. Baju saya amek yg sedia ade and baju suami saya, tempah yg baru.. segak sungguh design ala chinese coat nih...Cantik kan baju butik kasih koo nih..kira cantiklah bagi saya coz berpatutan dengan harga yg ditawarkan..

Next, entry saya review baju nikah saya dan hantaran saya yer...Salam....kalo nk tanya anything,,just drop a comment je k....