Tuesday, October 30, 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha!!!

Alhamdulillah,hari ni baru mula keje seperti biasa. Semalam saya ngan en. suami cuti pi wat kad nikah. heheheheheh..cuti pon ati xsenang tau..boss en. suami membebel je keje bnyk la hapa lah....

Tahun ni kami beraya di Ipoh, di kg suami. berdebar okay nk g sana. first time pegi ni walaupon time tu da 3 minggu kawen. cuaknya jgn ckp la kan. on the way dlmketa xberckp pon..diam je...otak da merayau kemana2...lawak2...tapi alhamdulillah,,,semua berjalan lancar..keluarga belah sana pon mcm ok je nampaknya dengan saya... Pagi raya siap2kan en. suami,,pastu pulun wat kerja kat dapur sebab ade wat kenduri doa selamat jumaat petang tuh,,pas semayang jumaat..famili belah saya pon dtg gak nk kenal2 ngan biras katakan...heheheheheh..then,,petang2 sket,,terus gerak naek Cameron Hoghlands dengan mak ayah and adik beradik saya...pergi bercuti nak belanja mak ayah and kakak and abg coz bnyk tlg masa kawen rituh...stay kat sana sehari pastu diowg blk,,tinggallah kami berdua untuk mlm yg berikutnya...hehehehehe....

Tapi yg xbestnye,,hari kedua kat Cameron,, demam lah pulak..haih,,,rosak sket honeymoon..heheheheheh.....

Insyallah,,minggu ni nak blk Ipoh lg kot. Somi nk g sowg jer,,tp sy mcm nak ikut...hmmm,,tgk la nnti caner...