Friday, February 28, 2014

Jalan-jalan di Melaka

 Salam. Ni cerita basi ni. Awal bulan February. Sempena dapat bonus, so bawak la mak n family abg g jalan2 melaka jap. Tido semalam jer. Gi melaka pon sebab mak cakap nk rasa naek boat tu. So menginap la kami di Prima Hotel. aku amek 3 bilik standard. Puas hati la ngan Prima Hotel. Rate termasuks arapan. Sarapan pon ok. Meh la layan gambo. Ni semua kenangan tok adam nnti bila adam dah beso. hahahahaha..



 Ni tengah tggu babah amek barang2 semua.siap sedia nak masuk bilik..weehuuu..sampai melaka dalam kol 4 gitu..terus check in rehat2 then petang tu pegi la jalan2..xde jalan manapon..xtau nk pegi mana.da namapon owg melaka kan..g la ke dataran pahlawan.wah da cantik ok dataran pahlawan.da bnyk kedai branded2 kat sana.


Gamba ibu dengan adam. Beso nya la lengan aku..haih...mkn x ingat dunia,pas makan mula la menyesal ngan nafsu mkn sndr..


Mak kesayangan ibu. Dan nenek kesayangan Adam. esok adam da beso, adam kena ingat,dulu kecik2,nenek yang jaga adam. sayang nenek..


 Ha ni gambo kat Menara Taming Sari. Semua malas nak naik,malas ke takot!!hahahahahah.....bukan la takot cuma macam buang duet je..naik pastu turun..baek duet tu g tgk wayang..eheheheheh


Ni babah ngan adam kat Dataran Pahlawan..haihhh sayang mereka berdua ni...


 Stroller pon naik bot..miahahahahhaha....


Dua2 kesayangan ibu..

Pagi esoknya....siap2 nk turun sarapan...


Haaa ni kena tuko baju..Muntak lak kan...ni kat sebelum sampai klebang tu..ada orang main layang2 tepi laut..singgah jap la..beso2 layang2 nya..macam2 bentuk...


Kan aku da ckp,,gambo x ikut turutan...hahahhahahaha


Kesayangan Babah.....


Kesayangan Ibu.....

Sekian....nnti nak update trip g Cameron Highlands sempena hari jadi ibu...tenga babah..ibu love u..

0 comments: