Thursday, March 5, 2015

cikpuanfairul ialah blogger yang sendu

sendu sungguh blog aku ni.....blogging memang aku punya passion dulu..nampak x perkataan dulu tu,,means sebelum ada anak...hhahahhahahahaha...dah ada anak,masa yang free tu mcm nak lebih ke anak je...

orang lain pon ada anak gak wei?elok je jadi blogger berjaya.????(suara negatif)

haih, puas la aku memfree kan diri aku.xdapat jugak weh. sekarang ni member admin kat opis ni da resign..aku lak yg kena handle dua keje....runsing kepala otak..cepat la dapat keje kerajaan....xsabar aku nak blah dari ace destar ni.....

so being like mak mak ni kan,nak citer sket perkembangan adam. sekarang da 1 tahun 4 bulan,perangai jangan cakapla...mcm2 idea dia...aku asek la dok kabo kat diri sndr, sabo suha,dia tengah belajo tu,,,,dia tgh dalam learning stage...learning to baling makan sendiri,campak2 brg sndr..heh...adam o adam....






2 comments:

aimi nadia said...

Salam my frend...heee bz bebenor ye ko smpai aku skype pun xreply...haissshhhh ngeeeeee

cikpuanfairul said...

bz weh....wat dua keje ni haaa....ahahhahaha