Tuesday, September 24, 2013

Esok genap 38 Weeks

Alhamdulillah. Kandungan sekarang 37 weeks 6 days...Esok masuk 38 weeks. Dans emalam g check up,,nurse cakap kalo 7 hb 10 xbersalin gak,,dia akan wat surat and 8hb 10 tu kena serah diri kat wad..kena la induce gamaknya...Perasaan??opkos la TAKOT....anak pertama..xtahu saket beralin tu mcm mana...saket nk teran tu mcm mana..saket contraction tu mcm mana..saket kena jahit tu mcm mana...haa semo la xtahu..cuak bebeno dah nih...Moga-moga semua nya dipermudahkan....

Hari tu baru je beli tilam kekabu...jenuh la masuk sogo,,turun sogo,,masuk jusco,,turun jusco xjumpa gak carik sarung tilam yg memenuhi cita rasa....last2 pegi nagoya beli kain and jahit sendiri..lagi kiut...hehehehehehe...


Hujung minggu ni nak bukak balik sarung tu and basuh..pastu baru leh guna..kang gatal2 lak badan anak aku nnti...

Lepas tu mggu lepas sempat la ke PWTC jap aada baby expo..tapi baby expo kat pwtc xmeriah mana pon...sempat grab wet tissue anakku and romper 2 lai jer...skang ni sakan beno beli baju baby...sume comel2..scan ritu doktor ckp baby girl..habeh borong baju warna girl2 je nih..kot esok kua boy,,,tepaksa la ko pakai ye nak baju yg makko beli tuh...eheehhehehehehehehehe.....

Sekian...ntah2 next entry nnti aku da bersalin kan???mana la tahu...hehehehehehe...