Thursday, October 13, 2016

Candy Buffet: Sudut pemanis untuk si kecil!

Amboi tajuk post..dah macam ala2 majalah gitu...yang sebeno nya sudt pemanis untuk si kecik dan juga untuk si tua...iye bebetol ni nak kabo..bukan bebudak aje yang suka..yang dah tua2 pon suka bebeno...sapa yang xsuka coklat kan...kecuali org kencing manis..pon kalo yg kencing manis tu xdok kencing manis, for sure dia pon nak makan jugak...

Moh2 bride to be, moh booking candy buffet ngan cikbunga ataupon cikpuanfairul..jangan isau..kami orang yang sama..nama belog cikpuanfairul..nama instagram cikbunga.ig...

Pakej bermula dari RM300...

Gambar bawah ni untuk event bulan lepas rasanya..Di Wangsa Melawati...yang ni kalau xsilap pakej RM400..kami bagi 100bijik apam polkadot...2kg coklat weh..gula2 tu semo ada la...moh booking...wassap aje 013 3328038...




#candybuffetmalaysia
#pakejcandybuffetmalaysia
#candybuffetkl
#candybuffetselangor

3 comments:

Erin Azmir said...

boleh dapat sugar rush kalau hadap buffet ni lama lama 😂

www.erinazmir.com

cikpuanfairul said...

hhehehehe...sugar rush xper...kami ni da leh dapat kencing manis cholestrol..hari2 ngadap..kihkihkih

effa said...

wauu cantiknya.. bbdk mst suka giler. mak budak pon hahaha