Friday, September 30, 2016

Jom booking candy buffet dengan cikbunga!!!

Assalamualaikum.....Alhamdulillah. Kejap je dah hari Jumaat.

Meh blogger-blogger yang nak buat sebarang majlis yang memerlukan candy buffet/corner, boleh la email/call/wassap kami yer..

Email: ciksiti.ig@gmail.com
No. H/P: 013 3328038

Ni gambar event kami baru-baru ni di Bukit Beruntung...Kami cover area Lembah Klang yer (KL/Selangor). Harga pakej bermula dari RM300.00.. Nak ubah pakej ikot bajet korang pon boleh.tak ada masalah...

Kalau korang nak tahun lebih lanjut, boleh folow Facebook rasmi kami. Klik SINI ataupon boleh follow kami di Instagram @CIKBUNGA.IG





#pakejcandybuffet
#candybuffetmalaysia
#pakejbajetcandybuffet

3 comments:

Farhanah Afiqah said...

Omoo chocolate fountain tuu :3

Cik Puan Fairul said...

ahhahahahaha...lap ailio tu...menjejes kang...

salam kenal...

Noor Maizan said...

Sedapnyaaaa....semoga murah rezeki akak...