Thursday, November 20, 2014

Nak pergi Hong Kong jumpa Princess Elsa!

Tak menahan sungguh tajuk post ko.

Okeh, now nak bagi tau mummy2 kat luar sana, sesiapa yg ada anak yg memang minat giler babeng dengan Frozen, boleh la pakat ramai2 pegi tengok Disney Channel (Astro Ch 615). Ada banyak cerita yang menanti dan yang paling best, setiap hari akan ada satu soalan dan pemenang bertuah akan dapat hadiah barangan Frozen. Ok itu macam xbest kan. Pemenang Utama akan dapat pergi ke Hong Kong untuk berjumpa ngan Princess Elsa dan Anna. Trip untuk 4 orang. Nah korang tengok klip ni kalo korang tak caya...heheheheheh....






So amacam, berminat x nak join context ni...Untuk maklumat yang lebih lanjut dan sahih,sila la klink link ini.  www.disneychannel-asia.com/holiday. Contest start 14 November sampai 14 Disember. Klu2 untuk soalan setiap hari tu lebih kurang macam, Berapa kali korang nampak Olaf muncul di skrin, ataupon berapa bilangan snowflakes. Lebih kurang gitu laaaa..ikut je arahan nak hantar penyertaan korang tu....





6 comments:

Sabrina SA said...

Adik ina memang minat sangat dengan cerita frozan ni.. Kalau kat rumah, dia dapat record cerita Frozen, memang terbalik lah satu rumah.. Mana tak nya, pagi, petang, siang, malam cerita Frozen.. Kami semua pun kena lah gigih delete cerita Frozen tu drpd library.. Bila dah delete, siap lah adik ina membebel2 siapa delete cerita dia.. hisy tak tahan betul.. kalau 2,3 kali tu, ampun lah jugak, ni dah kemaruk sangat rasanya ada lah dalam 30 kali ulang.. Tak habis2 dengan lagu Let It Go dia tu ._.

Cik Puan Fairul said...

hahahahahahaha.....seb baik anak kita laki...kalo anak pompuan kompon dia suh beli gaun frozen tu...ehhehehehe.....

Fhatin Amelia said...

hehehe olaf comel :DD dalam banyak2 cite disney, budak2 suka betul frozen. pelik.. bukannya best sgt pun :P

Cik Puan Fairul said...

bg budak2 best la kan....bg umo2 yg da tak berapa nk muda ni,,,biasa2 je...hhehehe

Travelog Sunyi said...

jadi fenomena sungguh cite ni kan kak..

Cik Puan Fairul said...

ha ah....smpai kan brg2 budak semo ada unsur2 frozen...hehhehe