Thursday, December 4, 2014

TB: Off to Penang!

Assalamualaikum.

Lama giler x bersiaran. Lately ni sangat bz.kebizian melanda.setiap hujung minggu ada sahaja aktiviti yg xsehat yg perlu dilakukan...mcm wiken ni,aktiviti xsehat aku ialah mencarik kasut tok interviu ujian bertulis di DBKL 16 Disember ni....ada sesiapa pernah pegi x ujian bertulis N27..leh la share2 pengalaman korang....

Otak aku ni da tepu semcama,da x seligat dulu2...otak asek mikior bile yer baby expo, eh pampers kat umah da nak abes,eh susu adam kat manjaku mcm murah sket..haa bab2 gitu yg ligat kat otak aku ni...bab2 maklumat jgn harap la nk lekat...

Last week pegi ke kedah.sepupu kawen....aku memang xsuka la jalan jauh..aku memang xleh lah dok lam kete lama2....xtau apa masalah aku..cepat boring..adam lak sangat bagus.xmeragam langsung..asek la tido aje sepanjang perjalanan pegi n balik....

tok kadi kat surau ni aku mcm nak report je.sungguh sombong.saya xpernah jumpa tok kadi/ustaz yg berjiwa sombong....

ko tengok!mana la dia xselesa.aku siap bentang toto lg kat belakang...hahahahhaahah
Pas majlis tu,singgah ke Penang.tido penang semalam.hmmm,aku kecewa sangat ngan gerai kat tepi laut tu. Padang Kota Lama. Makanan kalo mahal sedap aku xkesah pon bayar,tapi ni langsung xsedap.char kuay teow aku order RM8.00.harap udang je beso,tp char kuay teow sangat menghampakan.......lagi berganda2 sedap kat malis corner....kecewa bebeno aku.....xde apa yg sedap pon mkn kat situ....

4 comments:

aiminadia said...

Ko slh pilih tempat ni...tu la pegi penang xajak aku...itu la padahnya...heee

Cik Puan Fairul said...

hahahaha...konon mcm pemes la kan padang kota lama....tu la last aku mkn kt situ...

sheAYANG said...

Bukan kaki jalan la awk no eh. Rugi laaa...
Kalau dh pergi salah tempat mmg bleh buat mood spoil. Jadi, tabahlah. Heheheh

Cik Puan Fairul said...

tu laa...saya lg suka pegi tempat yg tenang jer...mcm2 tempat yg sesak2 ni,cukup2 la kat kl ni...tu nak cari tempat yg leh beri ketenangan...cewahhhh..heheheh