Monday, November 30, 2015

TISU KLEENEX WANGI GILER BAK HANG!

TISU MUKA WANGI KLEENEX® 3-LAPIS YANG PERTAMA MENGGUNAKAN SAINS DI SEBALIK WANGIAN UNTUK MENGINSPIRASI PENGALAMAN INDAH DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN



Assalamualaikum semua!

Ok nak cerita sikit ni pasal tisu kleenex yang baru ni..ala xkan korang xperasan..hangat mcm goreng pisang panas skg ni..wangi weh tisu ni..suka sangat pakai...selain dari pakai downy nk bg baju wangi,aku suka gak pakai tisu kleenex ni....korang jangan ingat wet tissue baby tu je yg wangi,tissue untuk org dewasa yg ni pon wangi okeh...kita kalo bau tisu wangi gerenti mood swing korang berubah.


tuan belog tgh tanya kat somi dia,bau apa yg wangi sangat ni bang???

bau bonsai ni ke??? BUKAN!

Bau pokok ni ker? BUKAN!

Rasa mcm bau ni...

YUP.TOPAT SEKALI. Bunga kleenx uols...kretip kat tuan belog nak perkenalkan tisu...miahahahhahahahaha



Jom dapatkan Tisu Muka Wangi Kleenex® 3 – Lapis terbaru dalam bungkusan kotak (RM10.30 untuk empat bungkusan 74 helai dan RM 14.55 untuk empat bungkusan 114 helai) dan pek kecil (RM5.35 untuk empat bungkusan 46 helai). Packaging pon cantik...warna pink...SUKA!


Cantik kan packaging tisu kleenex ni.

Nanti korang try lah buat bunga dari tisu kleenx ni..wangi jer nnti...

biler da banyak leh dijadikan bouquet..wahhhh jimat kos ni! Good Idea!

6 comments:

Mormor said...

menariknyaa bunga tisu kat bawah tuu :D

Masita Eyta said...

cantinye bunga tisu tu ...tp sedey xde spe nak bagi hahaha :p

cikpuanfairul said...

mormor - ha ah..memang menarik..kretip dan dalam masa yg sama jimat gak tu..hahahahhaha

cikpuanfairul said...

masita - ala jangan la sedey2...hehehehe...tggu aje...nnti sok2 dpt la tu...hahahahahahah

Nurul Syahirah said...

hihihi, ingatkan bunga betul lah bawah tu. rupanya bunga tisu. :DD

adiba rusli said...

halamakkkk awat comel sggtttt.