Monday, June 6, 2016

Disney Junior brings your child stories to Life!

Assalamualaikum....Cuti sekolah kan sekarang ni....mana yang tak tahu nk buat activity ape dengan anak-anak..meh join disney junior asia...

Senang aje, korang pergi ke DisneyJunior.Asia/AnimateYourImagination. nak senang, klik HERE

Lepas tu, korang boleh share imaginative story your kids based on 3 themes, which is PIRATES, PRINCESSES, SPACE ADVENTURE.

Next, korang tekan je button ENTER dekat link aku bagi tu, korang boleh share video your kids tengah bercerita or a picture your kids tengah drawing and coloring...

Yang paling best, Disney Junior will select 3 orang yang paling creativive and bring them to life and show them on Disney Junior...

For lil Adam, aku pilih theme space adventure..sebab dia memang suka tengok cerita miles from tomorrowland...aku syak dia lagi suka dengan si Merc tu..sungguh pecinta haiwan...

Nampak gambar ni scroll down and klik ENTER to join in ya...

For Adam, since dia tersangatlah muda, idok ler aku join.. But for ibu and adam, we just love the time spent together..the process from drawing and coloring memang sangat menyeronokkan...First time untuk adam pegang crayon and water color brush...and of course dengan pertolongan ibu....

ni first time, so kita bagi dia try dulu....kehkehkehkeh.....



Adam with his space adventure 

happy kemain dapat mewarna......
Thanks Disney Junior Asia

So mummy daddy, apa yang korang tunggu lagi...cepat upload your kids creativity before 12 June 2016 yer....

For more info, follow facebook DisneyJuniorAsia

#animateyourimagination
#disneyjuniorasia


2 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Cik Puan Fairul,

Salam Ramadhan diucapkan dan salam ukhuwah dihulurkan..

So impress, cantik lukisan Adam. Sangat berbakat. My son tak minat melukis, puas saya usahakan tapi tetap sama.. Mungkin bakat dia xde pada art..

Cik Puan Fairul said...

Waalaikummusalam LZ...tu la kan..lain anak lain mintanya...salam ramdhan jugak..