Tuesday, September 22, 2015

Star Wars Rebels: The Siege of Lothal

Attention mummy!!! nak cerita sikit ni. star wars rebels: The Siege of Lothal akan di tayangkan buat pertama kali nya di Asto channel Disney XD (617) and Disney channel (615). So take note yer mummy. Tepat jer masa nya sila lah betuko ke channel disney XD and disney channel. Anak tuan blog ni xreti lagi tgk citer star wars gini..dia lebih kepada cite thomas and friends..kihkihkihkih..

Moh tengok gambar bawah ni nak bagi mood star wars datang ke korang semua....!

Trailer dia korang boleh tengok kat SINI

Star Wars Rebels: The Siege of Lothal
Saturday, October 3 at 8am on Disney XD (Astro Ch 617) 
11am on Disney Channel (Astro Ch 615)





1 comments:

yaya cendana said...

hai...Yaya Cendana BW (NO.5) dari blog uzu Emas Putih BW sini....dah follow sini...harap sudi follow yaya blek.. :) mohon komen murni di sini...tq... :)

http://www.yayacendana.com/2015/09/review-telur-pindang-nordin-terkenal-di.html