Thursday, March 17, 2016

AWAS: Tips untuk pengguna Public Toilet!

Assalamualaikum.

Haaa meh nak share sket pengalaman aku pasal public toilet ni....ada yang molek ada yang xberapa molek...kalo kat mall pulak, bukan semua mall bersih sentiasa...kalo tekena ko pegi time akak cleaner baru cuci, memang best lah kan..kalo tekena ko pegi, sampai tisu pon penuh kat tong sampah..eee meluat weh..kembang tekak aku...

Tapi kalo dah sampai seru, benda2 gini ko xbleh tahan kan....mcm masa CNY 2016 hr tu, aku stuck kt highway lama gila babeng,,sampai je rnr kat mana ntah, ni otw ke ganu, org berator sampai ke luar....gigih la aku beratur and sampai ke turn aku, tisu plak abessssss....wuaaa..ni mslh beso bg aku...

mana nak cekau tisu weh nak lap toilet seat tu....terus aku cancel kan hajat aku....sampai laaaa ak sampai ke tol exit Paka kot rasanya........seb baik ada tisu...legaaa mak nak!!!....

Satu je tips aku nak share kat korang, sentiasa la ada back up plan..simpan tisu lam handbeg weh..ye la kan.ak kalo sebelum membuang tu,,memang aku sental abes la mangkuk toilet tu..xsanggup weh nak tadah aje terus duduk...terbayang2 aku orang lain yg guna sebelum tu...tobat aih!!!

Lagi satu tips, jangan lah korang pergi toilet kat petrol pump melainkan korang betol2 dah xtahan..ngeri weh..hancing ya rabbi..susah nau nak jumpa yg bersihnya...

                   ...............................................................................................................................




So sekarang ni kan, KLEENEX ada Tisu Tandas Basah yang baru..suka dengan pek poket tisu ni..sesuai sesangat nak masuk lam handbeg...

So far, Kleenex memang tisu yang tetiap bulan aku akan beli...kat bwh ni aku tunjuk sket setiap kali aku masuk tandas awam..memang ni la rutin aku weh...hangin je sesapa yg berator tunggu aku kua toilet..maap kekakak,,saya xsanggup nak berkongsi kongsi ni...ahahhahahaha....



Sapa yang sama pesen ngan aku tiap kali masuk tandas wat gini, meh sep sikit...hahahahaha....so kalo korang pakai kleenex toilet tissue ni, memang best la..senang hoi guna tissue kleenex ni..ko xyah nak basahkan tisu lagi dah..lagi pon tisu kleenex ni wangi...dah macam wet tissue baby plak dah...aku memang puas hati...Nora bagi 5 bintang...ekekkekeke....

Andddd lagi satu nak kabo, Kleenex tengah wat contest...Korang g terjah Facebook Kleenex Malaysia atau pon klik je kat SINI


3 comments:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

hahaha meh sepp~! memang aina lap sampai kering n yakin bersih. Hewhew. Tak suka toilet awam jenis duduk. Kalau rumah sendiri xpe lagi.. kadangg kadang geli tau tengok kotor sangat.. nk kena beli kleenex jugak pasni. =D

Cik Puan Fairul said...

hahahahahahha...sep sep sep tom tom tom la kita...

A said...

hahaha samalah kalau boleh cari yg cangkung je !! arghh tension