Wednesday, March 16, 2016

Cuti sekolah jom ke Sunway Pyramid

Assalamualaikum..... Sukanya cuti sekolah.. traffic smooth je pepagi and balik opis...legaaaa xde lah dada aku berombak nunggu laki ambik....

So parents semo, mana yg xtau nak kemana, jom kita ke Sunway Pyramid, LG2 Blue Concourse... Ada aktiviti khas tok anak2 kita...




yang ni adam suka...kena gali2 korek2 batu tu,kena cari batu warna emas..konon2 carik timah ke hapa ni...

Ada sesapa yg terserempak ngan tuan belog x...kita baru lam duni blogging ni..mohon tunjuk ajar!!


suka yerrrr...salu g mall asek ikut bontot ibu je kua masuk kedai

menatang apa tu ibu?? serius je muka tanya..hahahaha

Aku dah pergi last week...seronok kemahen lak adam tu....xpadan yg kecik..mostly aktiviti xsesuai tok toddler..tok budak2 beso sket sesuai la..tapi adam still enjoy...nah kat bwh ni aktiviti tok sepanjang cuti sekolah ni...


10-13 March: Horlicks NutriQuest @ Orange Concourse
11-20 March: Discovery Channel’s Discovery Explorers @ Blue Concourse
18-20 March: The Kinder Wonderland @ Orange Concourse


Nanti korang dah setel dengan Discoery Channel's Discovery Explores dekat LG2 Blue Concourse, korang bleh pergi ke The Kinder Wonderland (18-20 March) plak...dekat2 area situ jugak...

Sekian,,jangan lupa pergi okeh...tangkap gamba bebanyak..




4 comments:

CikPuan FiDa said...

waaah seronoknyaa

• Ain Cho'in • said...

Comel nyer anak akak. Excited sangat tgok dier main benda alah tu. Hehe.

cik aish said...

seronok je tgk gambar2 anak awak.. hehe..

Nazihah@Jiha said...

banyak dah tengok blogger update tempat ni hihihi seronoknya tengok budak2 tu :)