Tuesday, April 19, 2016

Dato Vida dan handbeg FREE

Assalamualaikum!!!!

Amboi ramai sungguh terpedaya page fb Dato Vida kan..tu semua dusta belaka....tapi di sebabkan dusta ni lah Dato Vida bebetol nk offer handbeg...kesian sebab terlampau ramai yang shre post kt FB tu kan...korang ingat weh, just follow akaun instagram je okay..tu yang real one...

Aku plak xde komen nak pon,,,jauh di sudut hati nak gak..miahahhahaha...tapi nk beli ngan duet usaha sendiri...cuma aku perati je kemahen ramai weh share...mebi adalah antara yang share tu dedulu tu kondem Dato Vida sebab post gambar2 shopping kat instagram....dedulu korang gak yang dengki,cemburu bile dia g shopping sakan....sekali bila dia offer handbeg free, yang si penjeles pencemburu ni tetiba laju je komen and pakat share....lawak sungguh....

tu je aku nak komen...ingat...apa yang kita cakap, itu yang datang balik ke kita...doa kan yang baik2 aje...kalo x de benda baik nak cakap, baik xyah cakap..terlampau ramai haters sekarang ni...yang bakal2 ustaz and ustazah segera pon sama...Ingat!!!kalau xde benda baik yang nak dicakap,baik DIAM aje....

luahan hati tuan belog.....

1 comments:

Siqah Hussin said...

Kan. Hihi. Now yang kutuk mengata tu lah agaknya yang beriya nak beg tu. Hii. Mujur saya tak minat sangat beg mahal. Baguslah. Sebab tak mampu pun. Hihi