Monday, September 5, 2016

Kesian tengok Uqasha Senrose

Assalamualaikum...Wau tajuk. dah macam blog hiburan pulak kan..idok..ini masih blog cikpuanfairul..cerita psl kehidupan seharian je pon...

tapi nak gak kongsi rasa yang meluat dengan haters2 Uqasha Senrose....meluat sangat2 okeh..dia punya nasihat tu,bukan nasihat,tapi lebih kepada cacian,hinaan dan menjatuhkan maruah..wauu hebat sangat rakyat Malaysia sekarang ni...

kang silap hari bulan, aku pulak kena hentam balik dengan haters2 ni karang...tapi satu je weh, korang kalau nak nasihat, senang..pi dm direct kat Ig dia..xsusah pon..DM..DM terus..xyah nk sumpah seranah bagai...mcm kan korang tu sesuci lebaran pulak kan...aku tau,kang ada la pulak kabo aku setuju dan mengiyakan keputusan si Uqasha tu...aku xde hak pon weh nak setuju atau x...xcukup pulak kang, korang kabo kang kita turut diheret sama kalo x nasihat...iye..betol sebetol2nya...

Tapi apa kata sebelum korang nasihat retis tu, apa kata nasihat dulu sepupu sepapat, adik beradik, dua pupu, 3 pupu, sedara mara tu,mana yang xbertudung tu...haaaaaaaaaaa sila la nasihat diorg tu dulu..adakah korang guna cara yang sama nasihat sedara mara korang tu dengan cara korang nasihat Uqasha Senrose....mesti takkan...mesti xnak jatuhkan air muka sedara mara kan....

Sekiannnnn...saket hati baca komen kat Instagram..walhal yang komen tu aku gi tgk instagram korang,gambar semo cam haremmmm...

#bertabahlahUqashaSenrose

2 comments:

Faizah Syakira said...

haha.. saya kan malas nak baca komen2 dorg. saya tengok uqasha senrose. tp serius terkejut la tiba-tiba berubah. Bagi saya dia lebih cantik dan berseri dengan bertudung. suka giler tengok dia berlakon sbgai nurin tu.Harap dia kembali dengan style bertudung tu balik.. Moga-moga Allah bukakan hatinya kembali. Aminnn

cikpuanfairul said...

Itu la kan Faizah..doa yang baik2 dah lah....meluat pulak yg dok maki hamun tu....