Friday, August 15, 2014

Hujung minggu yang padat

Adoyai,sejak dua menjak ni aku betol2 hilang mood nak hapdet belog..pehtu mula la ko ungkit balik nuffnang layan ko nak x nak je...dah kalo blog ko sendu,camna nak dpt BE...hahhahahahaha....ai is bz ok..bz ngan anak (mcmla anak ko sepuluh),bz ngan keje and paling bz sekali ngan laki..ehhehehehehehehe....


Ni la buah hati pengarang jantung aiiii....sabtu ni besday somi...hai laaa....ngah pk nak belanja mkn kat ner yg best....

2 comments:

shahdiana said...

tula kan..bila tengok orang dapat cek nuffnang kita pun nak tapi hapdet malas..hahahha...nak belanja makan bezday kat mana tu..nanti share tau...jarang dapat rakan blogger orang ipoh ni....heheheh

Cik Puan Fairul said...

wahh orang ipoh gak yer...nnti jemput lah dtg kedai pak cik saya...kedai nasik goreng udang kat ngan bsn tu...