Saturday, August 30, 2014

Program Baru: Moms time out

Raya dah habeh weh.....xpuas kan raya sebulan...rasa cam nak dua bulan je..eh tp pose xnak la dua bulan..kihkihkihkih....


So, nak cite sket pasal program baru ni..Moms Time Out. cite bile kita kaum hawa ni pegi bercuti so si bapak tu kena amik alih tugas sebagai suri rumah...wahhhh kalo la aku dibagi peluang gitu.....xpyh la sampai ada yg sponsor,aku sanggup sponsor percutian aku sndr asalkan ada lebih masa tok diri sndr anddd the best thing is boleh merehatkan badan dan minda...ko ingat badan je nak rehat,,well my minda pon perlu rehat okeh....penat mikir psl keje...

So, ada 3 famili yg terpilih dr 3 negara, Malaysia, Phillippines and Singapore....Jom kita sokong daddy from malaysia ni..sian dia bini dia tadek..kena jaga anak...#rasakannnnn.....hahaahhahahahaha


Ni ha..famili si Jason ni...well anak dua orang je kan..so korang tgk la nnti camna si Jason ni cube menjadi surarumah...#takkansuripulakkan....well,kalo aku director Moms Time Out ni,aku akan pilih famili yg ada anak 5 or 6 orang gitu..bio kan si bapak merasa dan faham pengorbanan seorang ibu menjaga dan mendidik anak....nampak cam senang kan....tp percaya lah...kalo sapa yg laki dia memang jenis xamek tahu,konpom2 memang satu cabaran dan dugaan wat diorang...



So buat pembaca kesayangan aku,sesapa yang berminat nak rasa mcm bini si Jason tu, jom try ur luck dekat contest ni....dpt percutian 3 hari 2 malam kat Angsana Lang Co, Central Vietnam bila korang download ScanAd kat fon android or apple korang...Download pastu scan app tu bila korang tengok Mom Time Out kat channel Lifetime.Korang nak share pendapat korang pon boleh...nak tgk promo Moms Time Out kat link bwh ni....






alaaaa lek la jason...besepah gitu pon nak pening..kihkihkihkihkih

#MomsTimeOut

2 comments:

Iola said...

heee menarik ni...:D

Cik Puan Fairul said...

itu la...kalo la lola leh sponsor suha g bercuti..hhahahahahaha