Friday, August 8, 2014

Kerusi baru Adam

Ya hampunnnn..mintak maaf semua...blog pon dalam mood beraya...manjang bizi nak hapdet belog...pas tu ko dok sedih BE ko sket nak mamp..dah diri sendiri mls nak hapdet..heheheheeh....

Ni cerita ahad lepas..borink dok umah, ajak somi kesayangan g ikea nk beli kusi tok adam..kusi makan..waddehelll..patotnya beli sebelom pose..leh duduk buka sekali..ni time buka pose gigih la pegang adam..jap2 letak lam walker..jap2 kang pegang...adoyaii...baru sekarang nak beli kusi nya pon...

aku rasa aku mmg ada sindrom gitu la..sama gak ngan kes carrier adam...yg silang kat badan tu..aku beli masa adam 6 bulan kot..pulak tu guna lam 3 or 4 bulan je..sekarang adam da xmo guna dah..mahal okeh aku beli..brand Luvable friends.ada waranti setahun.xpe,leh bg kat abang aku...akak ipar aku pon hujung tahun ni bersalin..katil adam pon aku guna...eh jap2..jauh menyimpang ni..

ok.berbalik pada aku g ikea tu.aku beli kerusi ni harga nya RM49.90 termasuk ngan tray kat depan tu.kalo xtermasuk tray RM39.90..tray tu RM10 je..beli je la kan..leh letak mangkuk ke menan dia ke...

So,adam suka ke x duk kusi tu??Yay memang adam suka duk lam kusi tu TAPI untuk beberapa minit saja....adam o adam..gigih ibu ko beratur panjang kat ikea tok bayo kusi tu tapi ko duk kejap2 je kan...

tgk la tu...propa nangis suh dukung dia kua..dia lebih rela mengengsot kat lantai...

aaaa,nanti kalo aku rajin,next entry aku nak cite pasal diaper bag yang terlajak best ni....my lovey dovey STORKSAK POPPY...

2 comments:

shahdiana said...

cerita jangan tak cerita pasal diaper bag tu..exited nak membacanya..nampak macam handbag gitew...

Cik Puan Fairul said...

hehehehhehehehe....salam kenal dear