Friday, February 13, 2015

Temuduga SPA Penolong Pegawai Pembangunan Masyarakat S27

Alhamdulillah. Dapat lagi satu temuduga SPA. Untuk pengetahuan korang, ni interviu pertama aku dengan SPA. sesiapa yanga da tips,jom kongsi....



Nampak x, bilangan yang dipanggil temuduga 3235orang.dan kekosongan jawatan 71 je weh....so kebarangkalian aku nak dapat memang x ada weh....hahahahahahhaha...xpe la..kita cuba je lah kan....rezeki tu semua rahsia Allah.buat semampu yang boleh aje...

15 comments:

ct said...

Saya pn dapat...awk bila

ct said...

Saya sudah dengan tuan onn...awk mcm mana temuduga ok x

cikpuanfairul said...

Salam ct,alamak saya punya turn 11 mac....mcm mana..ok x interviu awak...leh bg tips x soklan apa yg di tanya

ct said...

Lebih kepada kementerian pembgnn wanita visi...misi .... objktf....kenlkn diri...awk dgn siapa

ct said...

X ssah pn...

cikpuanfairul said...

dengan siapa mcm mana...temuduga tu ke..ngan encik amiruddin rasanya..awak dengan siapa

ct said...

Sy dgn tuan haji onn..

ct said...

Temuduga dlm masa 20 minit...15 minit berbual tentang
*keluarga
* visi..misi
* objektif
temuduga x formal sgt

cikpuanfairul said...

terima kasih banyak2 ct.....tima kasih bg tips...saya risau giler...hehehehhe..pertama kali dpt interviu spa ni...nnti kalo da kelua keputusan,bagi tau yer...

ct said...

ok...good luck

Nusaibah Bakri said...

Salam.awak dah dapat result temuduga s27 tak?

cikpuanfairul said...

salam nusaibah..da dpt dah..xlulus..hehehehehe...awak lulus ke

Nusaibah Bakri said...

Lulus la kot huhu tapi saya tak tahu step sterusnya mcm mana huhu.

cikpuanfairul said...

Lulus yer awak..Tahniah yer...Next step tunggu surat je la dari SPA suh lapor diri...

Nusaibah Bakri said...

Allahu..alhamdulillah.terima kasih awak..☺ terima kasih jugak bagi sy komen kat sini.dan reply pertanyaan saya 😁