Thursday, May 15, 2014

Jom pegi Baby Expo di Mid Valley 16-18 Mei 2014

Ada yang nak pergi ker??aku tengok kat fb page babye xpo ni,ada booth drypers.so wajib la ku pegi...hahahahahha..dulu anak aku pakai huggies,tp huggies mcm xbest je,,,so aku tuko blk ke drypers...masa lahir dulu pon memang pakai drypers.pastu gedik tuko huggies,,pastu betambah lagi gedik gi tuko pakai mamy poko..konon mamy poko bagus la..tapi ak rasa drypers gak yg best..hahahhahaha...tp pampers brand apa pon,terpulang pada kesesuaian anak gak kan...

Aku rasa nk g hr jumaat pas keje,tp masa mcm suntuk lak,nk g hr sabtu,laki aku kena keje lak sabtu ni..nk pegi hr ahad,takot barang bnyk habes..eh aku penah tau,aku pegi hr ahad,time tu adam pakai huggies, habes semua size M da abes...sold out masa hr sabtu..pegi hr ahad tggl size beso XL je...so takot la pulak kan..takot jd benda yg sama...haihh la babah,kenapa la time ada expo lak awak kena keje....

adam,ibu ngah risau ni...nk g sabtu petang ke or ahad....hahahahhaha..risau okeh xdpt pegi baby expo..dahsyat tol mak ko nya sindrom perabeh duet...kihkihkihkih

2 comments:

Harith Iskandar said...

xde baby hehehe

Cik Puan Fairul said...

aiikkk,bukan harith iskandar ada baby ker??hahahhahaha...harith iskandar pelesu la ni...