Wednesday, July 2, 2014

Buffet Ramadhan 2014

Salam semo.. Kat sini aku nak list  kan untuk kemudahan aku atau sesapa sajalah yang mencarik buffet ramadhan yang murah...yela kan,yg murah itu pasti...takat buka pose,banyak mana la pon kita leh mkn....



Yang ni dekat je ngan umah aku.Kat Taman Melati Utama rasanya...RM38.90 satu kepala..rasanya ada diskaun 10%. Klik  SINI





***tu je lah buat masa ni..aku akan tambah dari semasa ke semasa okeh....

3 comments:

Iola said...

harga berpatutan :D saya tak pernah lagi berbuka buffet ramadhan..kat umah je huhu

Cik Puan Fairul said...

sata pon xpenah lg buka pose kat hotel..salu kat gerai2 je.hahaha...tapiii kat umah gak lg selesa kan...walau sebanyak bintang mana pon hotel tu....

siti nor jannah sudin said...

this week sy planing nak berbuka di sini and lepas tue nak update belog..boleh tengok2 entry nanti