Tuesday, July 8, 2014

Muhammad Adam Danish - 9 Bulan

Alhamdulillah. Anak ibu da masuk 9 bulan. Macam-macam idea,kerenah,ragam. Semo cukup...Tapi tu lah,bnyk ragam mana pon,sekali pandang muka adam,terus hati jadi tenang je...tu la perasaan mak2 tau x..hahhahaha..aku sndr pon xsangka leh jd mcm gini....kalo pegi shopping tu,baju adam je lah aku beli..sampai tiap2 pg nk pegi opis tu,leh termenung tgk baju sndr..balik2 baju tu gak aku pakai..kalo tang adam,manjang gilir2 je baju....ni baju from 0-6 months abes da aku simpan,mitten n booties semo aku da simpan....wat semak je...simpan tu xtau la tok anak kedua or nak bg je kat abang aku..akak ipar aku pon nk bersalin dah ni...katil adam pon aku bg je kat abg aku...walker adam pon leh bg abang aku gune,,carrier adam..senang okeh abg aku..banyak brg adam leh bagi dia gune..heheheheheheh




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

I JUST LOVE AND ENJOY MOTHERHOOD





2 comments:

Iola said...

segak nya adam danish :)

Cik Puan Fairul said...

ehhehehehehe......tenkiu auntie iola.....nnti jgn lupa sediakan duet raya adam yer....