Tuesday, April 7, 2015

Blog cikpuanfairul berwajah baru

Assalamualaikum.

Nampak x belog dah berwajah baru...konon nak tuko template lain sebab nak nampak matang gitu..end up terkenan ngan warna pink...mcm nampak aman damai gitu..hahahahaha...lantak la pink pon pink laaaa....

Haihhh nak cerita sket,lately ni tiap2 minggu ada aje plan yg datang...mcm minggu lepas g berkelah kat air terjun yg belakang zoo negara tu...cantik tempat nya...tapi bagi aku mcm mahal..sebab sewa situ terhad tok satu family yg mana satu famili terdiri drpd 5 orang sahaja...hoiii aku datang satu family gak tapi ada lam 10 orang...pastu yg member2 aku pon terpaksa bayo lain...apehal...pastu da la kitorang sampai lam kol 2 petang,tetap caj harga sama..sebab nya tempat tu korang leh sewa dari pagi sampai kol 5 petang...da kalo aku sampai petang,ko bg la kurang sket...nan hado...puitttt...

pastu toilet leh plak xde air..hawau nye tuan tanah..

ni minggu ni pulak nak g menganto bunga telur kat member aku kat tanjung malim..ooo lupa plak nak cite kat belog,ak ada wat bunga telur tok orang kawen..mula2 wat toks uka2 bagi kats epupu aku kawen..pastu ramai yg puji cantek,terus aku wat instagram khas to bunga telur crepe...korang foolow ye yang kat side bar tepi aku ni....boleh la kan wat bunga telur carik duet part time..heheheheheh....

follow tau..instagram (cikbunga.ig)

Sekian...

1 comments:

najiah shaharain said...

hi.jemput join segmn sy http://www.jiakreatifelt.com/2015/04/segmensaya-sayangkan-blog-saya.html