Thursday, April 3, 2014

Beli susu anak murah weh!!!

Aaaaaa,,tengok tajuk tu...Aku ni kan,kalo takat nak beli susu anak ni,merata tempat dah aku survey. Takat jusco,carrefour,tesco,nsk,giant,99,my mydin, semo laaaa, harga susu memang mahal sket la..Tapiiii skang aku da jumpa da kedai mana yg murah sket compare dr pasar raya yg aku list kan tu... Kedai ni kat area bandar baru sentul. Korang tau x UTC sentul tu...ha sebelah tu ada shop lot..kedai ni kat shoplot row belakang.....meh aku tepek gambo dr pak cik google..





Anak aku minum S26 Step 1. Salu harga S26 Step 1 ni kalo kat pasar raya tok 1.2kg, dalam RM73.00 camtu..kalo mhl pon,mhl singgit lebih,,kalo kurang pon,kurang singgit lebih. Tapi kat kedai ubat cina ni harga tok 1.2kg adalah RM68.00 sajeee..murah la kan bg aku..sebab aku salu beli stok untuk sebulan...kalo takat korang beli sekotak dua,beli kat pasar raya pon xpe la kan..

sekian cikpuanfairul melaporkan..hahahahhahahahahahahaha

3 comments:

Eka Anggraini Azuardi said...

Akak,nk tny.s26 kt kdai ubt yg akk post tu rm bpe ye skang?ingt nk g kdai tu jgk bli..

cikpuanfairul said...

salam eka.alamak dah xbeli dah kat situ..rasa mcm dah mahal..skg beli kt kedai 99 je...murah sket la dr shopping mall

irza fazila said...

assalam... ni antara survey sy.. antara kdai yg murah jual susu formula adalah speedmart99.. :)
minta info dari uolls kalo ade tmpt yg lagi murah ;)