Friday, April 25, 2014

Jumaat lagi......

Salam jumaat tuk pembaca blog aku. Macam biasa,setiap hr jumaat,jom baca surah kahfi. ada aku taruk lam post aku kat SINI. Baca yer.banyak kebaikannya..Jom kita amalkan setiap hari jumaat. Insyallah aku akan ingatkan pembaca blog aku untuk baca surah kahfi setiap jumaat.

Minggu ni da betol2 kering dah..Tapi dalam pada kering tu,sempat ok rasa nak menyinggah pegi jusco maluri pas ofis ni...hahahahahha.. Rabu lepas aku g Sogo, rancangnya nk beli baju adam.sbb minggu sebelum tu ada beli baju adam.jenama pigeon tgh wat sale time tu..sepasang rm15 je..murah la kan..so da rembat 2 pasang.rasa nyesal lak beli 2 pasang je.so rabu tu aku g la balik nak rembat lagi 2 pasang ke kan..tgk2 da abes da promotion tu.tapiiiiiiiiiiiii diaganti lak ngan promotion Sembonia and Carlo Rino and Bonia.weh, apa jenis promotion ni kan,,,,kuat tol syaiton tu panggil. So aku pon rembatlah 2 pasang kasut carlo rino..murah je weh. 2 psang rm99 je..kalo belis epasang rm70 camtu kot..so rembat 2 psang dpt murah. pastu aku beli sandal tok mak aku sepasang.sama gak.brand sembonia,,murah je weh..pastu beli kemeja ayah aku..brand bonia..murah gak wehh...dalam pada murah tu abeh la total lam 200 lebih...hahahahahahah...

pastu semalam,aku dapat tau calaqisya wats ale pulak nnti kat butik shah alam.ya allah,teruknya nafus membeli..buruk nye perangai..ni wiken ni,ada jualan gudang pureen. korang tengok kat sidebar aku tu pureen warehouse tu wat kat mana..ada aku taruk kat sidebar aku tu...

aku xpaham tol lah,apesal la semo berlumba2 wat sale....haih..bulan ni bajet lari abes la...da la servis keta mggu lepas..shopping telebih lak tu..kering aku......poket yg kering..aku gebu je..hahahahahhaha...

2 comments:

O'gosh Iskandar said...

shopping...mmg sukar nak rawat penyakit nafsu tu kan..huhu

Cik Puan Fairul said...

memang susah sesgt...salam kenal.....nama awak tu pon udah mcm nama baju..oshkosh b gosh...haii..otak ke shopping memang gini...nama org pon cam nama baju dah..hehehehehe