Monday, April 21, 2014

Johnson's Baby of The Year 2014

 Salam...Ha nampak x tajuk atas tu. Johnson Baby of The Year 2014. Pertandingan yang paling ditunggu oleh semua mummy mummy kat luar sana. Jom la masuk weh. Aku da masuk kan adam tu dah..xtau ler menang ke idok.kot menang alhamdulillah.xmenang pon xpe..saje gedik2 tangkap gambo..heheheheheh...so untuk tahun ini, pihak johnson ade wat pembaharuan. Ada 3 kategori semua nya. Kategori Pertama - 0-12 Bulan, Kategori Kedua - 13-24 Bulan dan Katgeori Ketiga - 25-36 Bulan. So anak korang kategori mana? Kenapa aku beriya sangat nak masuk kan? Sebab hadiah nya bernilai sehinggah RM100,000 weh!!! Gila la kalo xjoin...xkan la korang xguna produk Johnson's kan..sapa yang ada anak mesti guna Johnson's kan...

So, cara nak sertai? senang je kan.meh aku ajar. So dari 1 Mei hingga 30 Jun, korang beli mana mana produk Johnson's Baby bernilai sekurang-kurangnya RM15 dan simpan resit pembelian tu sebagai bukti pembelian. Lepastu lengkapkan borang penyertaan dan kepilkan gambar beserta resit. Penyertaan korang tu korang boleh serahkan dekat mana mana kedai yang mengambil bahagian dimana khidmat fotografi percuma pon disediakan tau...atau korang boleh pos je penyertaan korang tu ke alamat Johnson’s Baby of The Year 2014 Contest, PO Box 3186 Subang Jaya, Selangor; atau nak lagi senang, penyertaan dalam talian melalui Johnson's Baby Facebook Page www.facebook.com/ilovejohnsonsbaby.com


Ni logo untuk Baby of The Year 2014

Meh tengok produk yang aku salu guna untuk aku ngan Adam...Korang camna lak?meh la kongsi ngan aku kat ruangan komen..

 Lotion ni patotnya guna tok Adam kan. Tapi ibu Adam gedik sungguh. Beli dua botol,satu botol taruk lam beg tangan. Yelah, tangan ibu adam cepat kering..heheheheh..so leh sapu2 walau dimana saja ibu adam berada...hahahahhahaha...(skema nak mamp!!)eh tapi memang betol tau,satu aku taruk lam beg tangan and satu lagi kat opis. Tu memang wajib yg kat opis tu..

 Yang baby oil ni guna untuk urut2 kaki ngan tangan adam. Tapi lagi sekali,ibu Adam terlampau gedik,,heheheheh,,minyak baby oil dia selamba badak guna tok tanggalkan make up ngan daki2 dia...hahahahahah.....itu la ibu Adam..satu dalam sejuta..


 Yang ni Adam nya shampoo....Yang ni adam guna sorang je ok..Ibu xkaco...setakat ni guna shampoo ni ok je..rilek je la bila aku shampoo rambut dia,,nak bilas pon rilek je,,xde menggelupo pon..ada setengah budak mcm menggelupo kan bile kita nak bilas shampoo kat rambut tu...


 Yang ni pon adam guna gak..Tapi bila balik kampung Ipoh or bila kua je..sentiasa ada dalam diaper bag.senang ko..kat RnR,aku mandikan pakai ni je.kalo dia poo poo kat mall ke kan,,pakai ni jugak...sebab top to toe..


 Yang ni,mintak maap ye adam.Ibu ngan Babah pon memang guna..Guna setiap hari dan setiap masa..hehehehehehehhe...Dua bulan sekali kita bantai beli stok...suka la ngan bau bedak johnson....nyaman je...

So korang guna yang mana satu tok anak korang..meh la share ngan aku...???

Kat bawah ni aku nye penyertaan. tolong berdoa tok Adam ye..kalo adam menang,adam cium mummy2 yang berdoa tok adam tu sebagai tanda penghargaan..gituuuu....hehehehehhe

Ni la gambar yang aku pertaruhkan....hahahahhahaha..tapi ni dr kamera aku sndr..kamera abg kat sana lebih kurang gini gak la...

Ini gambar Adam ngan Ibu Adam...heheheheheheheheh...apa la masalah ngan lengan ibu Adam tu...saket mata aku nengok...
 Ni Adam ngan Babah......Babah kabo kalo Adam menang,dia nka wat kenduri 3 hari 3 malam...gituuuu.....berdarah telinga aku dengo....cakap memang xnak kalah...









14 comments:

Anonymous said...

Dasyat yee lengan ibu adam..hihihi

cikpuanfairul said...

ni mesti ko kan azzy...wat la nama..xde org lain yg akan komen psl lengan selain ko..

azzy mansor said...

Hahahahaha cehh

cikpuanfairul said...

haaaa,,baru kuo nama...hahahahhahahah..cerita kan la pengalaman anda dengan produk johnson???cewahhh

Norhasniza Khalid said...

mama ada dapat call dari pihak jonhson, tapi mama jauh nak datang ke one utama sabtu hari tu, ...
semoga berjaya ye adam..

Cik Puan Fairul said...

hehehehehe....xpe..bio Ibu Adam wakilkan mama..gituuu..hehehehhehe..thanks mama...

mummy_ayu said...

tomei..good luck yer!!

Cik Puan Fairul said...

thanks mummy ayu...

Nurul said...

Salam kenal...
DAri baby bath, baby shampoo, baby oil, cologne, lotion semua guna johnson&johnson, tapi bedak guna Anakku... camner tersesat satu brand lain... hehe...
Good luck tuk Adam yer... ^__^

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini...salam kenal dari saya..comelnyer Adam...semoga berjaya..Diana pun suka guna barangan Johnson&johnson baby ni..

Cik Puan Fairul said...

salam kenal Nurul....yup...brg johnson memang kebanyakan org guna kan...bau pon wangi....

Cik Puan Fairul said...

wslm Mardiah..salam kenal dari saya...bestkan brg johnson..saya pon guna gak even sebelum ada anak pon memang guna...

Ct Annallyssa said...

Salam perkenalan ya...saya pun guna produk yang sama....comei sungguh adam....

Cikpuanfairul said...

salam perkenalan ct annalyssa...best kan johnson.even kita yg xberapa nak baby pon guna gak..hehehhehe