Wednesday, June 4, 2014

#lontarkebelakang - 2 tahun yang lepas

 gedik ape ntah yang datang pagi ni,tengok gambo member2 kawen,rasa mcm nak sanding lagi sekali je...bukan gatal ok,,tapi sekarang ni nye sanding,sangat la best..siap ada candy booth,ada photo booth,pastu baju sekarang semo pesyen dress labuh tu..sangat la cantek..tengokla gambo aku tunang ni ha..feb 2012..baju kurung biasa je hah rembat kat jalan tar...jimat okeh....nak bergaya,tapi sayang nk kuo duet..cane tuh..#kedek


senyum sokmo laki aku.....bile la nak dapat bentuk badan sebelum kawen yer...haihhh....skang berat da over 70++...dulu 60kg jer...aku masih lagi meneruskan diet atkins aku yer...dah 2 minggu xmakan nasi..penurunan lom nampak lagi...perot aku ni die gemok tang tempat czer tu jer...runsing nengoknya..ngan stretch mark lagi...
ni time famili belah laki baru sampai..nak berarak dah ni..heheheheh
walllahhhh,,ya hampun gambar xikut turutan..amek ko..ni gambo mlm sebelum tu..masa nikah......alhamdulillah...2 kali lafaz selamat lah bergelar Puan Nasuha...aminnnn...
Masa sanding and ayah kesayangan saya tengah merenjis....

#notakaki - kan best kalo leh sanding lagi sekali....haiyak......

2 comments:

Zara Nurhaidah said...

sweet sgt !! suka tgk =D

Cik Puan Fairul said...

da x sweet dah..sour je yang tinggal....hehehehehe