Friday, June 13, 2014

Storksak Poppy hadiah untuk ibu adam

Jumaat suda..kejap sangat masa sekarang ni...esok dah wiken...ada yang pergi PWTC x esok...mesti sesak kan..aku xpasti lagi nak pegi ke x...

Nak citer ni,,semalam ntah mcm mana,dtg sewel aku terus pegi pm Nurul (yg jual storksak) ni,tanya ada ready stock x..sekali si Nurul tu ckp ada..halamak....terus aiii cepat2 turun bwh pegi atm nak bank in duet...suka2.....jom tengok storksak poppy kesayangan saya..storsak ni sebelum adam lahir lagi aku da pekenan....time tu baca entri dr helena bini si angkasawan tu..dia pon pakai storksak...terus aku jadi jatuh chenta...gituuu...tp dr helena punya mhl..ak nye murah je...hehehehhehehehe

Aku pekenan warna itam..tapi nurul ckp warna  itam dah xmasuk malaysia pon..aku pon cek la kat website storksak,memang pon..kalo itam,kena pre order....So sesapa nak beli storksak,jemput singgah page si Nurul ni kat fb..klik SINI....harga RM599...tapi kalo join grup storsak,harga jadi RM489....setakat ni,aku rasa si Nurul ni la jual poppy yg paling murah..aku dah puas survey dah...semo jual standard 500+.....pas je aku bayo semalam,terus aku suh laki aku g pick up kat rumah nurul...hadoiii,malam semalam tekujat2 tgk beg..cantek weh...pasni,no more handbeg...kita pakai diaper bag...




7 comments:

mirza syazwina said...

cantiknya..harga pun boleh tahan gak tu..hehe

Umi Nazrah said...

salam singgah. fuhhh harga. ku telan air liur je :D

shahdiana said...

mak aii..harganya sangat boleh tahan tu....tapi memang cantik..ala2 handbag besar gitu..ceritalah sikit ruangan dalamnya ada apa lagi...

Cik Puan Fairul said...

salam kenal mirza..harga memang mahal...tapi beg ni banyak compartment..memang best..xyah dah kulur kilir bwk dua beg..beg susu asing n beg lampin asing..hehehehhhe....bwk satu beg cukupp..suka2....

Cik Puan Fairul said...

salam kenal umi nazirah..jom telan ailio sama2...dr adam dlm perot lagi ibu dia da telan ailio..adam da 8 bulan,baru dapat beli..hhehehehehehe

Cik Puan Fairul said...

salam kenal shah diana - memang nak cerita bahagian dalam tu..nnti2 ada kerajinan saya update..hehehehe

Unknown said...

ada online store aisyah baby store jual rm430...ori ke yea? dia kata distributor storksak... mmg tengah nak beli nih