Saturday, September 6, 2014

percubaan update entry dr hanfon

Wokeh...xpenah2 aku try update blog dr hanfon....update dr hanfon mmg xleh nak feel lah....xleh nak bebel sokmo.....aku nak ikutkan hari ni ada event johnsons baby kat ou....tp xsempat nak pegi...ada hal.......xpe la..next event insyallah aku join...johnsons by mmg torbaik...


Nntikan entri aku psl johnson baby day n night regime tau...

9 comments:

Alin Marlini said...

Salam perkenalan dari Mrs Little Voice :)

Mama Myja said...

samalah memang susah hudpate pakai hp. xfeel sgt. tp sekarang nih terpaksa sebab bb problem. uuuwwaaa..

shalimar yusof said...

Salam kenal dr NS yeaa...tq sudi singgh blog kite...

adarnadzmie said...

comel sgt... :)

salam kenal dr akak...

http://adarnadzmie.blogspot.com

asha hana said...

Hehe. Hana sendiri pakai johnson baby sis. Salam ukhuwah dr hana. :)

Iqbal Abdullah said...

update guna fon guna aplikasi blogger ker? Saya ada gak install apps blogger, mudah gak..cuma kadang2 lambat publish..

salam singgah sini...follow secara manual je sbb cari butang follow tak jupe..haha..

Cik Puan Fairul said...

tenkiu korang semua sudi singgah blog saya...i is TERHARU....hehehehehehehhe

NaZiRaH @ Ezyra said...

best tengok pic n perkembangan anak kat side bar tu, cepat berat dia naik dari berat baru lahir tu...;-)

Cik Puan Fairul said...

hehehehhe...la ni da 11 bulan..ibu dia xde masa lagi nak hapdet..hehehehhehehe....salam kena ezyra...