Wednesday, September 17, 2014

Selamat Hari Malaysia

Selamat Hari Malaysia yer kepada semua Malaysian. Only to Malaysian yang proud to be Malaysian.Those yg manjang nak kutok,sila blah dari Malaysia.

Pagi semalam mcm biasa kalo cuti,wajib breakfast dekat luar.......tempat biasa kalo aku breakfast ialah tempat turun temurun dari ayah aku bwk time aku kecik lg..kat medan makan kg baru...ala yg dekat dengan padang depan dia tu...kat ngan hospital pintu belakang tu...aku ni memang gini,nama jalan memang xtau..asek la dok kabo landmark tempat tu..hhehhehehehe...jenuh laki aii nak paham...


selfie satu kali sebelum sarapan


Petang lak kita g jalan2 kat tasik titiwangsa...perghh,ramai giler orang semalam weh.xpenah aku tgk orang seramai gitu..semo stok paking sampai bahu jalan...

hencem nya anak teruna ibu ni

tu tengah ajuk aku ckp telepon la tu


Sekian.

nantikan post aku psl kleenex yer..kalo korang xsabo sangat,sila like facebook kleenex dulu..ada peluang untuk memenangi hadiah yo!

Calling for all mummy to be and all mummies out there,weekend ni ada baby fair dekat PWTC yo!!!jom kita merabak kan poket kita....hehehehehe....

8 comments:

Nurul Ain said...

comelnya anak akak <3

naza tupperware said...

byknya pics baby comel kt sini=) Naza follow sini ye

Cik Puan Fairul said...

salam kenal nurul ain...:)

Cik Puan Fairul said...

salam kenal naza

Iola said...

so cute he is :)

Cik Puan Fairul said...

tenkiu auntie lola

yaya_flanella said...

Coeml hensem anak akak! :*

Cik Puan Fairul said...

tenkiu yaya...hehehehehe