Friday, September 26, 2014

Weekend mode is downloading

Aku paling takot ngan weekend. Pasal weekend ni duet kita menderu2 keluo. Weekend memang xleh nak kontrol aliran keluo duet...hehehehehehe...so weekend ni aku harap aku dapat duduk rumah..dapat memanfaatkan masa aku hanya di rumah sahaja...#sebabbelomgaji

Kepada pembaca blog kesayangan saya ni,enjoy your weekend yer...aku weekend next week baru aku enjoy pasal dah gaji...hehehehhehhehehehe




4 comments:

Blog Owner said...

Assalamualaikum Cik Puan Fairul,

Salam ziarah & salam perkenalan..

Samalah saya, hujung minggu ni tak ke mana-mana, gaji dah dapat tapi kena budget dulu baru boleh shopping..^_^

Saya ada tag Cik Puan Fairul untuk segmen The Versatile Blogger Award, jemput singgah yer.. Tiada paksaan untuk join.. hehehe

Thank you..

mummy_ayu said...

setuju tu..Ayu pun..kalau tak perlu & takde apa2..memang malas nak kuar weekend. atau..sesekali la..bawak jenjalan anak2..weekend ni..gie Big Bad Wolf...memang mcm air duit tu. but seronok tgk..anak2 seronok.

Cik Puan Fairul said...

tenkiu blog owner..dah singgah dah...hehehhehehe..ada kelapangan saya buat yer...

Cik Puan Fairul said...

mummy ayu - ala xpasan pon ada big bad wolf...mmg niat nak membeli buku ni..pasal baking...hehehhehehe....